maszőr budapest xi. kerület

Jablonszky Rita

Okleveles gyógy- és sportmasszőr

A családomban, a környezetemben felfigyeltem arra, hogy mindenki küszködik fizikai fájdalommal, stresszel, folyamatos túlterheltséggel. Ezért tudatosan olyan szakmát választottam, amellyel segíthetek az embereken, életüket jobbá és könnyebbé tehetem.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a masszázs csodákra képes. Nem kell, hogy különösen fájjon a lába, vagy a dereka, vagy, hogy órákig tartson a kezelés. Már egy rövid, pár perces terápia is jobb közérzetet biztosít a megfáradt testnek és léleknek!

A gyógymasszázs nem csupán a gyógyulást segítheti elő, hanem a fizikai és pszichikai felfrissülést egyaránt, ezért kiválóan alkalmas kikapcsolódás céljából is, miközben jótékony hatással van a vérkeringésre, megújítja a bőrt, eltávolítja a felesleges hámsejteket és fellazítja a munkavégzés során merevvé vált izmokat.

A svédmasszázson alapuló gyógymasszázs megszakítja a monoton hétköznapok sorozatát. A masszázs nem csupán kellemes, de gyógyító módja is a relaxációnak, hiszen ha most törődik teste egészségével, azzal a későbbi problémáit is megelőzheti.

A háti szakaszon a leggyakoribb az izomfájdalom, amely a kevés mozgás, vagy a folyamatos fizikai munkavégzés miatt alakul ki. Az izom ilyenkor kötött, feszes lesz. Fájdalmas csomók keletkeznek, amelyek nem szívódnak fel maguktól. Eltüntetésükhöz fontos a rendszeres gyógymasszázs.

Segítek megszabadulni teste fájdalmaitól!        Frissüljön fel és kapcsolódjon ki egy kellemes és nyugodt környezetben!

Kattintson a képekre a nagyításhoz!


Kérem, mindig előre egyeztessen időpontot az alábbi elérhetőségeken: info@azaleastudio.hu | +36 30 653 3653